ISPCAN 2nd Caribbean Regional Conference Program Overview 2018-10-02T13:48:01+00:00

Program Overview


Saturday 12/1/2018: Pre-Conference Program

9-3pm         Youth Forum    (closed event by invitation only / to be held in Kingston)


Sunday 12/2/2018: Pre-Conference Programs (Free for delegates staying at Conference Hotel or $100 for day pass)

9-3 pm        Countries in Transition Workshop

9-3 pm        Master Class Workshop

9-12 pm      Working Group on Child Maltreatment Data Collection

1-3 pm         Working Group on Child Death Review

3:00 pm      Registration & Check In Opens

5:00 pm      Opening Ceremony & Welcome

5:15 pm        Keynote Speaker #1

5:45 pm       Keynote Speaker #2

6:15 pm       Welcome Reception Outdoors


Monday 12/3/2018 – Day 1

Full Day          Registration

Full Day          Exhibition

8:00 AM         Concurrent Session 1 (60 minutes)

9:00 AM         Keynote Speakers 3 and 4 (30 minutes each)

10:00 AM       Coffee/Tea Break and Poster Presentations

11:00 AM       Concurrent Session 2 (90 minutes)

12:30 PM       Lunch & Networking

1:30 PM         Concurrent Session 3 (90 minutes)

3:00 PM         Coffee/Tea Break and Poster Presentations

3:30 PM         Concurrent Session 4 (90 minutes)

5:00 PM          ISPCAN Member Meeting


Tuesday 12/4/2018 – Day 2

Full Day           Registration

Full Day           Exhibition

8:00 AM          Concurrent Session 5 (60 minutes)

9:00 AM          Keynote Speakers 5 and 6

10:00 AM        Coffee/Tea Break and Poster Presentations

11:00 AM        Concurrent Session 6 (90 minutes)

12:30 PM        Lunch, Networking,

1:30 PM          Concurrent Session 7 (90 minutes)

3:00 PM          Coffee/Tea Break and Poster Presentations

3:30 PM          Concurrent Session 8 (90 minutes)

5:00 PM           Cultural Dinner    (FREE with registration)


Wednesday 12/5/2018 – Day 3

Half Day           Exhibition

8:00 AM           Concurrent Session 9 (60 minutes)

9:00 AM           Keynote Speakers 7 and 8

10:00 AM         Coffee/Tea Break and Poster Presentations

11:00 AM          Concurrent Session 10 (120 minutes)

1:00 PM            Closing Ceremony